Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Překvapivé odhalení o rozchodu Shakiry: Piqué žadonil o návrat!

Autor: pl

Na nože. Taková je současná atmosféra mezi Shakirou (45) a jejím expřítelem Gerardem Piquém (35). Populární zpěvačka dělá jemu i jeho matce naschvály. Nyní ale vyšlo na povrch, že někdejší bek Barcelony se chtěl pár týdnů po rozchodu k matce svých dětí vrátit!

Piqué sice momentálně randí s mladou Clarou (23), ovšem jeho první volba po rozchodu to nebyla. Chtěl se totiž se Shakirou usmířit! Potvrdil to španělský novinář Jordi Martin, který má k oběma blízko.

Milenka jako pojistka

Podle něj přijel mistr světa z roku 2010 k Shakiře loni v květnu s prosbou, jestli nemůže na vše zlé zapomenout a vzít ho na milost. „Piqué litoval odchodu od Shakiry a zkoušel vztah napravit,“ cituje Martina britský deník The Sun. „Jenže to mezi nimi nefungovalo a rozhodli se tak ukončit vztah navždy. Fotbalista už měl ale Claru v záloze,“ přiblížil.,

Půvabná mladá kráska měla s Piquém dovádět ještě v době, kdy chodil se Shakirou. V minulosti mu slavná Kolumbijka několik afér odpustila, ale zde pohár trpělivosti přetekl. I kvůli tomu, že Claru nepovažovala jen za další rajdu, ale za vážnou zájemkyni o španělského elegána. A tak se i stalo, protože Clara momentálně s Piquém chodí. 

Piqué se chtěl k Shakiře vrátit. Ta ho ale definitivně poslala někam
Piqué se chtěl k Shakiře vrátit. Ta ho ale definitivně poslala někam