Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Těhotenský večírek Cibulkové: Prozradila pohlaví očekávaného miminka!

Autor: sm

Bývalá tenisová hvězda Dominika Cibulková (33) nikdy neodmítne příležitost uspořádat pompézní akci. Nejinak tomu bylo v případě »baby shower« tedy těhotenského večírku. Slavná Slovenka se pořádně vyparádila a už podle barvy šatů bylo zřejmé, jestli za krátkou dobu přivede na svět druhého syna, nebo první dcerku.

Že je těhotenský večírek na spadnutí prozradila Dominika Cibulková už v sobotu večer, kdy se pochlubila speciální dekorací. Krátce poté také ukázala část toho, co pro očekávané miminko doma nachystala. Přiznala, že některé věcí, které pro děťátko využije, pochází z dob, kdy se narodil prvorozený syn Jakub.

Od chvíle, kdy bývalá tenistka oznámila těhotenství, fanoušci hořeli nedočkavostí ohledně toho, jestli k malému Kubovi přibyde bráška, nebo sestřička. Odpověď na tuto otázku Dominika prozradila právě během této oslavy. Nápovědou mohl být už sám o sobě fakt, že na sebe Cibulková vzala světle růžové šaty, a do stejné barvy byla laděné dekorace. 

„Je to holka,“ napsala bývalá tenisová šampionka. Podobný text byl navíc také u jedné ze zdí. Za pár týdnů se tak téměř tříletý syn Jakub dočká malé parťačky. 

Tenistka také ukázala, jak vypadají přípravy na miminko doma
Tenistka také ukázala, jak vypadají přípravy na miminko doma