Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Šafářová slavila narozeniny: Salva gratulací a domácí dort od maminky!

Autor: sm

Uplynulý víkend měl u bývalé tenistky Lucie Šafářové a jejího partnera Tomáše Plekance nádech oslav. Na sobotu totiž rodačce z Brna vycházely 36. narozeniny, které si užila v kruhu svých nejbližších. A chybět nemohl ani dort, o který se postarala Lucčina maminka!

Během celé soboty se Lucii Šafářové kupily na sociálních sítích gratulace k narozeninám. Později večer se pak Lucie pochlubila střípkem z toho, s kým svůj velký den strávila. Vyfotila se spolu s dcerkou Leotnýnkou a manželem Tomášem u krásného dortu, jehož původ vzápětí prozradila.

„Domací oslavička, domácí dort od maminky…a vám všem děkuji za přání! Tolik lásky, to je krásný!“ dojala se Lucie, která fotkou spustila další gratulační smršť.

Mezi těmi, kteří grandslamové šampionce gratulovali, byla například ukrajinská tenistka Jelena Vesninová: „Hezké narozeniny, Lucie. Vše nejlepší tobě a tvé nádherné rodině. Buď šťastná a zdravá.“ O něco stručnější pak byla slovenská tenisová hráčka Magdalena Rybáriková. „Všechno nejlepší, Luciku,“ pogratulovala.

Lucie strávila narozeniny po boku rodiny
Lucie strávila narozeniny po boku rodiny