Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní Berdychova dovolená na Maledivách: Vydělává na turistech

Autor: Petr Maňas

Dvacet let dřel jako mezek, teď si coby rentiér slastně užívá vydělané stamiliony. Tenista Tomáš Berdych (37) si našel nové koníčky, hodně cestuje. A bokem vydělává na turistech!

Kouzelné Maledivy. Pětihvězdičkový luxusní resort Soneva Jani uprostřed laguny Medhufaru v atolu Noon. Tomáš si v minulých týdnech užíval pohádkové prostředí, do této destinace jezdívá už dlouhá léta. „Na Maledivách to miluji,“ opakuje jeho sličná manželka Ester. Zatímco v Česku je studená slota, oni fanoušky zásobují na sociálních sítích fotkami z exotické dovči.

Mezi hvězdami

Jenže letos je vše tak trochu jinak. »Berďa« se totiž stal jednou z tváří zmíněného resortu, takže musí i pracovat. Zájemcům z řad hostů je k dispozici s tenisovými lekcemi!

„Ahoj lidi, 14. až 24. února se chystám do Soneva Jani a jsem připraven si tam s vámi zahrát tenis! Mám 10% slevu na pobyt!“ napsal na instagram koncem ledna. „Už jedu!“ ihned reagoval třeba někdejší tenisový kolega Ital Volandri. „Přijeď, jsem pořád ve formě,“ lákal ho Berdych.

Vtípek? Kdepak! Opravdu byl dva týdny součástí tzv. »programu hvězd«, kde mu společnost dělali třeba akupunkturista Scrimgeour, výživová poradkyně Ozawaová či michelinský šéfkuchař Meyer. Z fotek je patrné, že Berdych nelelkoval a na kurtu se opravdu objevil.

Proč to dělá?

Fanoušci jsou zmateni. Proč to náš daviscupový hrdina dělá? Má podobné šaškování zapotřebí?! Vždyť jen na turnajových odměnách vydělal během kariéry 660 milionů korun hrubého, jeho jmění finanční experti odhadují na zhruba 400 »mega«. Ztrácet čas pinkáním s amatéry jen proto, aby měl exotický pobyt zdarma, nedává při jeho možnostech moc logiku. 

Co v resortu najdete?

• Ubytování v super luxusních nadvodních vilách se skluzavkou a otevírací střechou, která umožňuje sledovat hvězdné nebe z postele

• Součástí každé vily jsou služby komorníka

• Soukromá pláž

• Vlastní observatoř, kino pod širým nebem a vinný sklep s výběrem vín z celého světa.

Manželé Berdychovi si vyjeli i na kolech
Manželé Berdychovi si vyjeli i na kolech