Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Radost u obránce Matějů: Jeho sexy Liana je těhotná

Autor: sm

Fotbalový reprezentant Aleš Matějů (26) září štěstím! Jeho půvabná manželka Liana (26) nosí pod srdcem jejich první společné miminko. Pár radostnou novinu oznámil na sociálních sítích.

Obránce Aleš Matějů momentálně nastupuje za Palermo. A právě na jedné ze sicilských pláží se nechala zamilovaná dvojice zvěčnit s těhotenským bříškem: „Náš malý zázrak!“ připsala modelka k obrázku. „Posledních šest měsíců uteklo tak rychle. Naše srdce jsou plná lásky a vděčností,“ naznačila, jak dlouho její těhotenství trvá.

Pod fotkou se okamžitě začaly množit gratulace. Jedna z nich doputovala do Palerma z Fiortentiny od Antonína Baráka: „Moc gratulujeme. Teď ti to začne,“ smál se fotbalista, který se před časem stál dvojnásobným tatínkem. 

Na radostnou novinu zareagovaly také některé partnerky známých českých spotrovců. Mezi nimi byla například drahá polovička hokejového reprezentanta Jakuba Fleka, manželka fotbalisty Filipa Nováka anebo bývalá přítelkyně Jakuba Jankta.

Aleš Matějů a jeho partnerka se vzali loni v létě. Pro svůj velký den si vybrali pohádkové prostředí nedaleko Mladé Boleslavi, na zámku v Niměřicích. První výročí svatby už ale nejspíš oslaví ve třech.

Liana a Aleš Matějů se brzy stanou rodiči
Liana a Aleš Matějů se brzy stanou rodiči