Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hamiltona připojili na detektor lži: Trapas neututlal!

Autor: sm

I mistr světa se někdy utne! Závodník Lewis Hamilton (38) nesčetněkrát ukázal, že se do nových výzev rád pouští po hlavě. Jenže ta poslední možná odhalila více, než by si šampion Formule 1 přál! Nechal se napojit na detektor lži, který ukázal, že Hamiltonův šéf sice může být spokojený, ale sám Lewis má teď z ostudy kabát...

Bývalý přítel zpěvačky Nicole Scherzinger (44) se před začátkem sezóny, která odstartovala v Bahrajnu, zúčastnil rozhovoru pro Sky Sports. Nešlo ale o běžné interview! Známá televizní stanice nechala slavného Brita napojit na detektor lži a fanoušci se tak dověděli věci, které možná do světa ani účastník »královny motosportu« ani pouštět nechtěl.

Hned v sérii úvodních otázek se sedminásobný mistr světa přesvědčil, že jeho nepravdivé odpovědi budou vždy odhaleny. Na dotaz, zda je nervózní odpověděl negativně a detektor lži okamžitě poznal, že Lewis kecá. Pak přišly na řadu zajímavější otázky. 

Nadřizenému nelhal, ale...

Hamilton musel odpovídat na to, zdá svému šéfovi lhal. V tomto případě přístroj potvrdil, že je hlava Mercedesu Toto Wolff může být spokojený, protože mu Lewis vždy říká pravdu. Kladně vyšla také jeho odpověď ohledně bývalého týmového kolegy Valtteriho Bottase, o kterém řekl, že patří mezi jeho oblíbené a vzniklo mezi nimi kamarádské pouto, ačkoliv se jej Fin snažil vždy porazit.

Pak detektor několikrát načapal závodníka při lži. Snažil se totiž napovídat, že nekouká na reality show, svého aktuálního parťáka George Russella porazil v páce a nikdy se v kokpitu nepočůral. Stroj ve všech případech odhalil, že Hamilton neodpovídá pravdivě. Nakonec začal ohledně »čůrací nehody« obracet: „Jo, možná jednou. Konkrétněji si nevzpomínám,“ tvrdil.

Jako lži byly následně označeny další odpovědi, například to, že nerad chodí na veřejnost a nemá moc rád pozornost. Naopak pravdivě odpověděl na to, že dříve hodně věcí hledal na vyhledavači Google a pořád má chuť urvat svůj osmý titul mistra světa.