Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ronaldova Georgina otevře staré rány: Promluví o smrti dítěte

Autor: sm

Tvůrce Netflixu partnerka Cristiana Ronalda (38) očividně zaujala! Její show, která loni odkryla život po boku fotbalové hvězdy se totiž dočká pokračování. Jenže zatímco v první sérii Georgina Rodríguezová (29) ukázala spíše klady a vzestupy, tentokrát bylo natáčení poznamenáno smutnou událostí.

Když na konci posledního dílu své loňské show Georgina s Cristianem pyšně a s úsměvem ukazovali snímek z ultrazvuku s oznámením, že se jejich rodina rozroste o dvojčata, nejspíš netušili, že pokračování pořadu »Jsem Georgina«, které by mělo světlo světa spatřit 24. března, bude mít dost ponurou atmosféru. A důvodem bude právě úmrtí jednoho z dětí.

Že toto téma partnerka slavného Portuglace otevře dokládá trailer, který se na veřejnost dostal tento týden. „Život je těžký, ale život pokračuje. Mám důvod zůstat silná a jít dál,“ řekla k smrti syna, která ji před kamerami rozbrečela. Georgina se před porodem často svým fanouškům chlubila vybavením, které doma mělo na miminka čekat. Tím větší bolest pro pár byla, že z nemocnice se vrátili »jen« s dcerkou Bellou Esmeraldou. 

V ukázce na pokračování show také Georgina přiznává, že velkou oporu měla ve svém partnerovi. „Cris mě velmi povzbuzoval, abych pokračovala ve všech svých závazcích. Pravil: »Pokračuj ve svém životě. Pomůže ti to«. A mám pocit, že se mi to podařilo. Právě teď je mou prioritou rodina a děti. Jsem opravdu šťastná a velmi vděčná,“ přiznala půvabná Španělka, která s Ronaldem vychovává dohromady pět dětí: Cristiana juniora (12), Matea, Evu, Alanu Martinu (všichni 5) a právě Bellu Esmeraldu (11 měsíců), která původně pocházela z dvojčátek.

Rodina je pro fotbalistu a jeho partnerku to nejdražší
Rodina je pro fotbalistu a jeho partnerku to nejdražší