Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nadšená Georgina: Dcery zpívají arabsky! Sama mezitím čelí zvláštním vzkazům muslimů

Autor: sm

Přesun z Evropy do arabské země nejspíš nebyl pro rodinu Cristiana Ronalda úplně snadný. V Saúdské Arábii na ně čekala nejen naprosto odlišná kultura, ale také úplně jiný jazyk. Fotbalistova partnerka Georgina Rodríguezová se teď pochlubila tím, jak se jejich děti stihly za krátkou dobu s jazykovou výzvou poprat.

Partnerka Cristiana Ronalda, který momentálně v Saúdské Arábii nastupuje za Al-Nasr se na sociálních sítích pochlubila dcerkami Evou a Alanou, které si notují v arabštině. „Naše dcerky už zpívají arabsky,“ napsala k roztomilému videu holčiček a označila Cristiana. Děti se tak evidentně v prostředí naprosto nového jazyka dobře aklimatizují.

Samotnou Georginu a jejího partnera ale nejspíš brzy čeká v Saúdské Arábii velký test. V březnu totiž vypukne ramadán, tedy postní měsíc během kterého se muslimové od svítání do soumraku musí zdržet jídla a pití. Kromě toho by se mělo také omezit cestování a sexuální aktivity. 

V přísně muslimských zemích je proto obvykle lepší na veřejnosti během této doby raději nepít ani nejíst, aby takové chování nebylo bráno jako provokace. Ostatně, že je životní styl partnerky jednoho z nejlepších fotbalistů světa na míle vzdálený tomu muslimskému potvrzuje i fakt, že už od Saúdů schytala flastr za příliš vyzývavé oblečení.

Z komentářů, které Saúdové Georgině píší na sociálních sítích ale vyplývá, že někteří doufají v to, že půvabná Španělka islám přijme za své náboženství: „Drahá Georgino, ramadán se blíží. Nechceš se postít, modlit a konvertovat k islámu?“ zní například jeden z nábožensky mířených poznámek, které nechala Georgina bez odezvy.

Georgina ráda vystavuje své sexy tělo. Muslimové by ale byli rádi, kdyby přijala jejich víru
Georgina ráda vystavuje své sexy tělo. Muslimové by ale byli rádi, kdyby přijala jejich víru