Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Messiho spoluhráč z nároďáku má problém: Čelí obvinění ze sexuálního zneužívání!

Autor: sm

Argentinský reprezentant Gonzalo Montiel (26) na šampionátu v Kataru zažíval fantastický úspěch, když spolu se svým týmem urval titul mistra světa. Teď má naopak plnou hlavu starostí. Byl totiž obviněn ze sexuálního zneužívání.

Podle španělského deníku Marca se jedná o starší záležitost. Čin měl argentinský fotbalista spáchat v lednu 2019 během své oslavy narozenin. Podle právničky oběti se vše stalo v Montielově domě v obci La Matanze.

Fotbalistovou obětí má být modelka a ke zneužití mělo dojít ve chvíli, kdy byla pod vlivem alkoholu. Montiel údajně se ženou krátce před činem chodil a dokonce ji pozval na setkání se svou rodinou. Později prý trval na tom, aby se účastnila onoho osudného večírku. 

Žena prý také obyčejně alkohol nepije, tentokrát ovšem ochutnala dvě skleničky a následně podle právničky upadla do bezvědomí. Krátce poté prý byla vyhozena před Montielův dům a kromě toho, že neví kolik lidí se na zneužití podílelo ji není jasné ani to, jak se dostala domů.

Právnička mimo jiné také uvedla, že v době kdy měla oběť stížnost za zneužití ratifikovat, dostávala dívka výhružky z Gonzalova okolí. Jednu z nich ji měla adresovat dokonce jeho matka.

Messiho spoluhráč lítá v maléru
Messiho spoluhráč lítá v maléru