Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vlhová si užívala relax na pláži: Málem odhalila rozkrok!

Autor: pl

Náročná sezona skončila, je čas na odpočinek! Slovenská lyžařka Petra Vlhová (27) na chvíli odložila lyže a vyrazila za teplem, kde si užívá zasloužený oddych. Na pláži se svým fanouškům dokonce pochlubila velice odvážnou fotkou!

Držitelka zlaté medaile ze ZOH 2022 skončila v letošním Světovém poháru na celkové třetí příčce. Na první pohled se to jeví jako velký úspěch, jenže po nedávných triumfech byli příznivci Vlhové tak namlsaní, že očekávali lepší umístění.

Pokud byste ale čekali, že by se rodačka z Liptovského Mikuláše trápila, jste na omylu. Minulý týden dala Peťa na instagram snímek se svou maminkou, jak si spolu užívají lyžování. „Máma a dcera. Poslední lyžovačka ve středisku Jasná,“ napsala Vlhová k rodinné fotce.

Před pár dny přidala na „storíčko“ další fotku z relaxačních chvilek, ale tentokrát mnohem odvážnější. Svým sledujícím nabídla pohled shora na svůj rozkrok, přičemž nechybělo moc, aby ho celý odhalila!

Na takové záběry není veřejnost u špičkové lyžařky zvyklá. Není známo, kde přesně Vlhová dovolenkuje, ale s největší pravděpodobností si u moře užívá společné chvilky s přítelem Michalem Kyselicou.

Vlhová s partnerem Michalem Kyselicou
Vlhová s partnerem Michalem Kyselicou