Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vlhová působila ve Špindlu jako tělo bez duše: Krize ve vztahu?

Autor: ptr

Závody Světového poháru doslova za humny od rodného Slovenska ji měly nabudit ke skvělým výkonům. Zástupy diváků z domoviny ji přijely podpořit a těšily se na agresivní útok na medailové pozice. Petra Vlhová (27) však selhala a především v nedělním závodě působila doslova rezignovaně. Co za tím stojí?

Slovenská média ihned začala hledat příčiny nepovedeného vystoupení a zdá se, že krize je nejen sportovní. „Nemám co říci. Já totiž ani nevím, kolikátá jsem skončila. Necítila jsem se dobře v sobotu ani v neděli. Chci na tento víkend co nejrychleji zapomenout. Potřebuji si hlavně odpočinout, i mentálně. Potom se připravím na MS,“ nehledala v cíli výmluvy Petra.

Jednou z příčin může být absence jejího přítele Michala Kyselici (30). Ten chyběl už v Itálii a u svahu se neukázal ani tentokrát, přestože to měl podle svých kamarádů v plánu. Podle informací webu Nový Čas raději upřednostnil výlet do Asie.

„Mám pocit, že tato sezóna je taková nahoru-dolů a tak se i cítím. Soukromě i osobně. Ale bojuji! Teď chci primárně vyřešit svoje osobní věci, když budu po dvou měsících na pár dní doma,“ přidala další náznak nepohody populární slalomářka.

Právě kvůli absenci šel okamžitě vztah na přetřes. Zdroj blízký týmu tvrdí, že Petra se snaží od léta vztah posunout na vyšší úroveň, dokonce uvažovala i o svatbě. V těchto věcech ale údajně nenašla se svým partnerem shodu.

Petra Vlhová s přítelem Michalem
Petra Vlhová s přítelem Michalem