Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příliš upřímná Georgina: Tady jsme »to« s Cristianem dělali!

Autor: sm

Ronaldo, třes se! Georgina Rodríguezová (29) ve své show nejspíš nemá žádné zábrany a prozradí vše, na co přijde řeč. Pokud si někdo myslel, že upřímná slova o smrti novorozeného syna Angela je maximální odhalení soukromí, které partnerka portugalského fotbalisty udělá, šeredně se pletl!

Přítelkyně Cristiana Ronalda (38) nemá problém otevřeně promluvit o čemkoliv. Naposledy se ale vydala na dost tenkou hranici toho, co by možná leckteří fanoušci toužili vědět. V pokračování své show »Jsem Georgina«, která měla před pár dny premiéru na Netflixu práskla veřejnosti jedno z míst, kam se s hvězdným Portugalcem uchýlili za rozkoší. 

Půvabná španělská modelka původně mluvila o tetování, ale pak se téma trochu zvrhlo. Z vysvětlování, proč si kvůli nové malůvce nemohla namočit ruce bylo najednou pikantní odhalení. „Koupání na pláži jsem se vyhýbala, ale když jsem přišla domů, Cris mi řekl, abych šla do lázní,“ sdělila s tím, že držela potetované ruce nahoře, aby se ji nenamočily.

Na námitku kamaráda, že mohli milostné hrátky spolu s fotbalistou přesunout do ložnice ale Georgina reagovala odmítavě a potvrdila domněnky přítomných. „Ne, dělali jsme to tam,“ řekla. Odpověď evidentně nejvíce zaskočila její sestru Ivanu, která se ujistila, že slovům Georginy dobře rozumí. „Milovali jste se v lázních?“ zeptala se, načež ji odpovědí byl nervózní smích.

Ronaldova Georgina možná řekla i to, co sama nechtěla
Ronaldova Georgina možná řekla i to, co sama nechtěla