Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Cristiano Ronaldo škádlil Georginu: Chystá se svatba?

Autor: sm

Rozezní jejich láska brzy svatební zvony? Pokračování show partnerky Cristiana Ronalda (38) odhalill zajímavý moment týkající se manželského svazku. Už v první sérii pořadu »Jsem Georgina« zazněla otázka sňatku mezi slavným fotbalistou a jeho družkou Georginou Rodríguezovou (29), tentokrát ale hráč Al-Nassru balancoval pořádně na hraně a fanoušky napínal jako struny. Udělá ze své partnerky brzy paní Ronaldovou?

Cristiano a Georgina spolu randí od roku 2016, kdy se potkali v prodejně luxusní značky, pro kterou pohledná Španělka tehdy pracovala jako prodavačka. Světoznámý fotbalista si před setkáním se svou osudovou partnerkou pořídil tři děti s náhradními matkami: Cristiana juniora (12), dvojčata Matea a Evu (oba 5) a společně s Georginou má pak dcery Alanu Martinu (5) a Bellu Esmeraldu (necelý rok), která původně pocházela z dvojčat. 

Vzhledem k tomu, že už spolu pár urazil pořádný kus cesty ne jednoho fanouška napadá, jestli se Cristiano chystá v dohledné době požádat svou partnerku o ruku. Už v první sérii Georgina připustila, že se na vdavky cítí, ale sňatek není otázka na modelku samotnou.

Druhá řada show přinesla překvapivé záběry z párty v Lisabonu, na kterých vystupuje zpěvák Nininho s jedním ze svých slaďáků. A Ronaldo se k němu přidal. „Chci si tě vzít,“ zpívala s úsměvem zamilovaně své polovičce fotbalová superstar. Na oficiální žádost o ruku si ale bude pohledná brunetka nejspíš muset počkat.

Zdá se však, že na tom Georgině zas tolik nezáleží. Podle ní už totiž pár reálně v manželském svazku je: „Víc už jsem opravdu vdaná být nemohla. Cristiano a já jsme manželé v Božích očích, to je vše, na čem mi záleží. Ale jednoho dne bude obřad,“ uvedla. 

Georgina ve svém pořadu nechá fanoušky znova nahlédnout do soukromí
Georgina ve svém pořadu nechá fanoušky znova nahlédnout do soukromí