Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Olympionička prozradila, proč se svléká: Ty peníze potřebuji k přežití!

Autor: ptr

Má za sebou zajímavou životní cestu. Kanadská olympijská reprezentantka Alexandra Ianculescuová (31) emigrovala s rodinou z rodného Rumunska v pouhých deseti letech a v nové domovině se stala velmi úspěšnou rychlobruslařkou. Nyní navíc touží po další olympijské účasti díky své lásce k cyklistice. Svůj sen však financuje netradiční cestou. Pomocí svého vysportovaného těla!

Sportovní příprava a cestování po závodech spolknou nemalou částku a tak je pro některé sportovce složité vše financovat, obzvlášť pokud nepatří k absolutní světové špičce, nebo jejich sport nepatří k masově oblíbeným. Právě s tímto problémem se potýkala i krásná Alexandra, která finanční nouzi vyřešila po svém.

V roce 2021 si založila účet na populární platformě OnlyFans, kde může sbírat peněžní dary a podporu od svých obdivovatelů. Výměnou jim ukazuje zákulisí přípravy sportovce a občas přihodí i nějaký pikantní záběr.

Kouzlu relativně snadno vydělaných peněz podlehla již řada sportovních hvězd, ale nutno podotknout, že Ianculescuová dodržuje určité hranice a rozhodně od ní nečekejte explicitní fotografie hraničící s pornografií. Kanaďanka s rumunskými kořeny to navíc nedělá z nějakého rozmaru, ale aby vůbec vyžila. V rozhovoru pro anglická média přiznala, že peníze získané tímto způsobem jí financují běžný život, ale i sportovní přípravu.

Od chvíle kdy začala využívat tuto možnost, tak se jí náhle změnil život k lepšímu. Nyní toho chce využít a po své rychlobruslařské účasti na olympijských hrách v jihokorejském Pchjongčchangu v roce 2018 chce zaútočit na možnost být v Paříži 2024 jako cyklistka.

Rumunsko-kanadská rychlobruslařka Alexandra Ianculescuová
Rumunsko-kanadská rychlobruslařka Alexandra Ianculescuová