Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy ex-brankářka překvapila: Místo hokeje se svléká za peníze!

Autor: pl

Ta nejvíc sexy hokejová gólmanka, jaká brázdí kluziště. Přesně tenhle neoficiální titul získala před několika lety Mikayla Demaiterová (22). Půvabná Kanaďanka se ale rozhodla s hokeje skončit a věnovat se modelingu. Svým fanouškům, kteří si na OnlyFans připlatí, navíc ukáže i něco víc.

Ničeho nelituje. Demaiterová byla hokejovými příznivci považována za brankářskou bohyni, a ne kvůli výkonům v brance. Betony ale před třemi lety pověsila na hřebík, a rozhodla se naplno věnovat profesi modelky. „Je čas říct hokeji sbohem,“ napsala tenkrát na instagram. „Musím otočit list, a posunout se k další kapitole života. Těším se, co mě čeká v budoucnu. Díky tomu všemu, co jste mě naučili, budu moct v životě uspět,“ poděkovala sledujícím.

Hvězda platformy pro dospělé

V červenci 2021 si založila účet na platformě OnlyFans, který se za necelé dva roky stal velice populárním. Aby ne, když téměř dennodenně přidává nové příspěvky. Fotky jsou ale zamčené, a její fanoušci musí za její odvážnější snímky platit. Není to ale pouze OnlyFans, kde slaví úspěch.

Na instagramu sleduje rodačku z Chathamu přes 1,6 milionu příznivců. Zde mohou lidé najít její vyzývavé fotky z pláže, knihoven, nebo dokonce i z brankoviště, kdy při focení ještě jednou oblékla betony, lapačku a vyrážečku. Vrátí se sexy studentka z University of Western Ontario ještě někdy na kluziště k ostrému zápasu?

Mikayla vyměnila mohutnou výstroj za těsné úbory
Mikayla vyměnila mohutnou výstroj za těsné úbory