Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlatý syn (2) extenistky Cibulkové: Nejdřív domácí práce, pak péče o sestřičku!

Autor: pl

Čirou radost. Přesně tu si už téměř dva měsíce z narození dcery užívá bývalá tenistka Dominika Cibulková (33) a její manžel Michal Navara. Není to ale jen malá Nina, která dovede vykouzlit hvězdnému slovenskému páru úsměv na tváři. Činí se také syn Jakubko, který v necelých třech letech začal pomáhat v oblasti domácích prací. A nejen to. Taktéž už dává pozor na milovanou sestru.

Nejen radost, ale také povinnosti. Už čtyřčlenná rodina Dominiky Cibulkové se kromě šťastných okamžiků s rodinným uzlíčkem štěstí v podobě malé Niny zaměřila také na jarní úklid. Konkrétně se jednalo o zkulturnění terasy, která je součástí jejich vícepodlažního bytu v centru Bratislavy.

S domácí prací neváhal svým rodičům pomoct teprve dvouletý syn Jakubko, který se ihned zapojil do akce a terasu příkladně vypucoval vysokotlakým čističem. Nezapomněl při tom své mamince ani zapózovat. Na řadu postupně přišlo umytí podlahy, sedačky i stolku. To ale ze strany malého pracanta nebylo všechno.

Po úklidu přišla na řadu roztomilá péče o svou drahou sestřičku, která zrovna spala. Jakubko malou Ninu něžně hladil, přičemž jí rozdal i pár polibků na hlavu a ručku. „Brigádník je láska,“ napsala Cibulková na instagramu ke kouzelné chvilce sourozenců. Už teď je tedy zřejmé, že z Jakuba vyroste nejen velký dříč, ale také skvělý bratr.

Jakubko, teprve dvouletý syn extenistky Dominiky Cibulkové, už pomáhá v domácnosti s úklidem
Jakubko, teprve dvouletý syn extenistky Dominiky Cibulkové, už pomáhá v domácnosti s úklidem