Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rudý oslavenec Mejdr: Po výhře v kokainovém skandálu přišel dort a štiplavý dárek

Autor: sm, nem, ČTK

Pár dní před narozeninami zažil pořádný poprask! Článek o spojitosti Jana Mejdra (28) a Tomáše Čvančary (22) s drogami sice webová platforma Ruik zveřejnila jen na pár minut, ale bohatě to stačilo k tomu, aby se kolem letenských hráčů strhla drsná mela doprovázená řadou nenávistných zpráv. A zatímco právníci Sparty teď mají plné ruce práce, Mejd s Čvančarou si mohou oddechnout.

Jestli má někdo důvod k tuplované radosti, tak je to Jan Mejdr. Svalnatý bek Letenských může směle slavit oblíbeným skokem do bazénu. Zaprvé. Včera si užil osmadvacáté narozeniny.

Zadruhé. Z testování v Ústřední vojenské nemocnici mu ve stejný den přišla diagnóza, že skandální obvinění o koketování s kokainem, které rozbouřilo internet od Šumavy po Beskydy, netrefilo mísu. „Výsledek Jana Mejdra na přítomnost omamných látek v organismu je negativní,“ hlásila Sparta.

„Nečekaný dárek,“ okomentoval Mejdr ironicky tuto informaci. Kromě toho se na sociálních sítích čtvrteční oslavenec pochlubil narozeninovým dortem a také sarkastickým dárkem v podobě lego domečku inspirovaného filmem Sám doma. „A vyskládá to?“ bavili se na Mejdrův účet fotbaloví kamarádi v čele s Jakubem Peškem.

Letenští už dříve informovali také o tom, že s negativním výsledkem vyšel i test u Čvančary. Ligový lídr se proti nařčení obou hráčů ihned  po zveřejnění článku důrazně ohradil, stejně jako Čvančarův agent a sám Mejdr. Sparta považuje obvinění z užívání a obchodování s drogami za nevratné poškození klubu a osobního života hráčů. Klub v souvislosti s tímto děním chystá trestní oznámení.

Jan Mejdr ve čtvrtek oslavil 28. narozeniny
Jan Mejdr ve čtvrtek oslavil 28. narozeniny