Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vémola se po prohře dočkal podpory od Muradova: Vrátíš se ještě silnější!

Autor: ptr

Patří k nejvíce kontroverzním postavám českého sportu i showbyznysu. Zkušený MMA bijec Karlos »Terminátor« Vémola (37) vstřebává těžkou porážku od svého velkého rivala a nepřítele Patrika Kincla (33). Ne všichni se k němu ale otočili po debaklu zády. Dočkal se i slov podpory a jedním z těch, co mu vyjádřili přízeň, byl další slavný bojovník Machmud Muradov (33).

Zápas samotný diváky příliš nenadchnul, a tak se řeší i všechny okolnosti okolo. Například fakt, že Vémola zmizel z klece jak pára nad hrncem a ani nepodal Kinclovi ruku na znamení respektu a uznání prohry. Tah, který zklamal i řadu jeho fanoušků, odůvodnil nedobrým zdravotním stavem a rychlým odjezdem do nemocnice. I tak ale schytává od veřejnosti řadu drsných vtípků a pohrdání. Najdou se však i stále věrní kamarádi a podporovatelé.

Mezi ty co se nebáli veřejně postavit za Karlose, i po pro něj krutém konci očekávaného zápasu, patří například známý uzbecký bojovník s vazbou na Česko Machmud Muradov. „Kámo, užij si rodinu a zasloužené volno a čekám tě v gymu. Je to sport a prohry k tomu patří, věřím, že se vrátíš ještě silnější. Vítězná šatna,“ podpořil parťáka skrz komentář pod jeho vyjádřením k duelu s Kinclem.

Oktagon 43 SESTŘIH: Kincl vs. Vémola. „Inspektor“ obhájil pás šampiona
Video se připravuje ...