Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Jágr s Dominikou perlí z Pittsburghu: »Co zase chce, ty v*le?!«

Autor: sm

Za takový návrat do minulosti asi smeknou i Mareš s Hezuckým! Jaromír Jágr (51) na sociálních sítích sdílel video, ve kterém zavzpomínal na dobu, kdy se na vizitkách ještě populárně uváděl řádek s faxem. Tuhle informaci ale v tuzemsku postupně začala nahrazovat spíše elektronická komunikace, která už je bezesporu bližší i hokejistově o generaci mladší partnerce Dominice (28). A taky si z toho s Jágrem v krátkém skeči společně vystřelili!

Jeden z nejúspěšnějších českých hokejistů na sociálních sítích zveřejnil krátké video, ve kterém se ponořil do dob dávno minulých. „Jedna herecká scéna z natáčení v Pittsburghu,“ okomentoval video, ve kterém hlavní roli svěřil své partnerce.

„Fax, jaký fax? Já vůbec nevím, co chcete!“ trápí se na hraném videu u telefonu Dominika, která vzápětí volá na pomoc svého milého. „Co zas chce, ty vole,“ komentuje Jaromír její volání, které ale přeci jen vyslyší.

„Oni chtějí poslat nějaký fax nebo co,“ vysvětluje vzápětí jeho půvabná partnerka, čímž Jágra přivede do rozpaků. „Ty neumíš poslat fax, jo?“ diví se své mladinké partnerce. „Já nevím, jaký fax,“ odpovídá bezradně Dominika a předává velení Jaromírovi: „Ukaž,“ ujímá se Jágr zkušeně stroje a faxuje. Krátké video umístil na sociální sítě jako vzpomínku na dobu, kdy byl tento způsob komunikace aktuální.

„To je předtím, než se Dominika narodila,“ zastává se komentující fanynka Jágrovy lásky. Další přidala vzpomínku, že takový přístroj byl výsadou: „Pozor, kdo měl fax, to byl už NĚKDO. A tak jsem chodila faxovat na poštu.“