Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Hancko s Plíškovou užívají společné chvíle: Dovolená na Slovensku!

Autor: TT

Po pořádné dřině, pořádná odměna! Exsparťan Dávid Hancko, klíčový muž defenzivního valu Feyenoordu, si užívá zasloužený odpočinek po náročné sezóně, kterou pozlatil titulem v nizozemské Eredivisii. Nyní tráví čas s Kristýnou Plíškovou a synem Adamem ve své domovině.

Domov je tam, kde je rodina! Slovenský fotbalový reprezentant se začátkem uplynulé sezóny stěhoval do Rotterdamu, čemuž se obětavě podřídila i jeho drahá polovička Kristýna Plíšková. Ta totiž odložila tenisovou raketu, aby láskyplně pečovala o jejich syna Adama.

Nyní všichni tři odjeli na zaslouženou dovolenou na Slovensko, tedy do domoviny Dávida Hancka, aby zde navštívili rodiče fotbalisty Jana a Moniku i jeho sestru Martinu. Zavítali například na malebný Bojnický zámek, kde si užívali společné chvíle. Své vzpomínky pak zvěčnili na fotografiích, které slovenský fotbalista zveřejnil na svém Instagramu.

Malý Adámek se rovněž pohoupal na houpačce se svou maminkou, koneckonců, jde o báječnou zábavu pro všechny děti. Větší radost však klučinovi udělalo, když ho táta vzal na zelený pažit, kde vstítil gól. Dávid Hancko se pak s počínáním svého syna hrdě pochlubil na svém instagramovém profilu. Zdá se tedy, že mu roste velká konkurence.

Ani teta Martina nenechala svého synovce bez povšimnutí. Strávila s ním čas u dětských her, u kterých se Adámek zabavil a zároveň si mohl rozvíjet svůj cit pro detail, koordinaci a jemnou motoriku, logické a kreativní myšlení i mnoho dalších klíčových dovedností. Syn slavných sportovců tak očividně má správné vedení od všech členů rodiny již od útlého věku a jistě o něm ještě hodně uslyšíme. Co myslíte? Vyhraje nakonec tenis nebo fotbal?

Adámek, syn Kristýny Plíškové a Dávida Hancka, si mohl po tátově triumfu potěžkat medaili
Adámek, syn Kristýny Plíškové a Dávida Hancka, si mohl po tátově triumfu potěžkat medaili