Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Legenda Kane staví luxusní sídlo s bazénem i golfovým hřištěm ale... Co překvapivě chybí?!

Autor: TT

Království ve výstavbě! Fotbalový velikán Harry Kane (29) si buduje své nové luxusní sídlo a rozhodně se s jeho vybavením nedrží zpátky. Zamýšlí v něm mít například kryté golfové odpaliště, obrovský bazén, lázně i moderní kino! Jedna místnost ale překvapivě chybí. 

Hvězdný Harry Kane, kapitán Tottenhamu i anglické fotbalové reprezentace, v současné době žije v severozápadním Londýně se svou ženou a třemi dětmi. V září 2021 koupil nemovitost na okraji golfového hřiště Wentworth v Surrey za 6,65 milionu liber (v přepočtu 186,5 miliónu korun českých), kde nyní renovuje sídlo k obrazu svému. Na internet pak unikly stavební plány ukazující každičký detail této honosné stavby, která velice vkusně kombinuje moderní a georgiánský styl dohromady.

Exteriér budovy nápadně připomíná Buckinghamský palác, podobně jako je tomu i u sídla Beckhamových. Uvnitř se budou nacházet hned čtyři apartmány s vlastní koupelnou a další dvě ložnice pro rodinný personál. Nechybí zde kamenné a cihlové zdi, bohatě zdobené komnaty, velké točité schodiště i celá řada dalších elementů v duchu georgiánské architektury.

Dům poté obklopuje zahrada à la Bruce Wayne, která zahrnuje speciální zařízení pro netopýry po vzoru tohoto komiksového hrdiny. Rovněž také nechybí stanoviště, která jsou přátelská vůči divé zvěři z okolí.

Hvězdný Harry Kane staví luxusně vybavené sídlo nedaleko tréninkového centra Chelsea. Dojde na třaskavý přestup k rivalovi?Foto Profimedia, ČTK, Twitter

V propracovaném projektu se nezapomnělo také na funkční styl bydlení dnešní doby, proto tady lze vypozorovat celou řadu futuristických architektonických prvků a také technologických vymožeností, včetně třípodlažního výtahu a moderního kinosálu. Obří dům dále nabídne také luxusní bazén, lázně s infračervenou saunou či golfový simulátor navzdory faktu, že se nedaleko sídla nachází golfové hřiště.

Co ale skutečně chybí? Prostor pro triumfy! Tottenham naposledy vyhrál trofej v roce 2008 a Harry Kane dosud nezískal žádné významné týmové ocenění. Proto si v útrobách své nově budované vily nevyhradil žádný prostor pro „tradiční výstavku trofejí“, jako to obvykle dělají všechny ostatní sportovní hvězdy, aby daly hostům na odiv své nesporné úspěchy.

Hvězdný Harry Kane staví luxusně vybavené sídlo nedaleko tréninkového centra Chelsea. Dojde na třaskavý přestup k rivalovi?
Hvězdný Harry Kane staví luxusně vybavené sídlo nedaleko tréninkového centra Chelsea. Dojde na třaskavý přestup k rivalovi?