Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tenisové legendy Federer a Djokovič laškují ve vlnách: Šlapadlo a rošťák!

Autor: rau

Jeden si vychutnává důchod, druhý podzim svého sportovního života, oba dva teď ale mají jediné přání: „O tenisu nechceme ani slyšet.“ Roger Federer (41) a Novak Djokovič (36) vyrazili na prázdniny!

Každý jinam. Legendární švýcarský tenista, který svou kariéru ukončil v roce 2022, si i s rodinkou užívá vlnek na Mallorce. Úsměv od ucha k uchu nemá jen on coby kormidelník, ale také jeho žena Mirka. Ta dala před povozením přednost plavání a svého drahého láskyplně pozorovala z moře.

Taky Djokovič se svojí krásnou Jelenou laškuje. Ne ovšem na Baleárech, nýbrž v Jadranu. Na nafukovacím hradu došlo k manželskému souboji jeden na jednoho, kdo koho shodí do průzračné vody. Rošťák Novak neměl s drobnou láskou slitování.

Po prohraném wimbledonském finále zaznamenal aspoň jeden červencový triumf. Vypadá to, že únava, kvůli které s předstihem odpískal prestižní turnaj v Torontu, je pomalu na ústupu.

Papa Djoker: Do dvou let šlus

Mezitím hlava klanu Djokovičových, otec Srdjan, přišel s nečekaným prohlášením. Jelikož řídí všechno, tak má přehled i o tom, kdy asi tak jeho syn a třiadvacetinásobný grandslamový šampion ukončí velkou kariéru. „Bude to pomalé, avšak jisté loučení. Dávám tomu přibližně rok a půl,“ šokoval Djoker senior.

Novak Djokovič s manželkou Jelenou na Jadranu
Novak Djokovič s manželkou Jelenou na Jadranu