Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Vémola opět prožíval trable s váhou: Sundal přes 10 kilo!

Autor: vav

Nechávat to na poslední chvíli nemusí být sázka na vítěznou kartu. Hvězdný bojovník Karlos Vémola (38) má však tradice rád, takže kila znovu shazoval »last minute«.

Před nezapomenutelným soubojem s Patrikem Kinclem (34), jenž Vémolovi dopřál před dvěma měsíci pořádnou obličejovou kúru, se Terminátor znovu trápil s váhou. Pod kritický limit 91 kilogramů se včera dostal na chlup přesně. A už dnes od 22:20 ho čeká na Štvanici souboj s Argentincem Lucasem Alsinou (37) přezdívaným Kobra.

Párkrát plivl

Šampion polotěžké váhy měl svou hmotnost v malíku. „Kdo mě zná, tak ví, že dvě odplivnutí v mém slangu znamenají deset až dvanáct kilo,“ připomněl náročnou »proceduru«, kterou podstupoval právě i proti Kinclovi za pět minut dvanáct.

Nebyla to však žádná brnkačka. „Teď po vážení jsem absolutně zlomenej. Ale v kleci budu najetej!“ slíbil Karlos svým fanouškům. „Soupeř sice působil lépe, ale bůh ví, jak bude vypadat v kleci!“ sdělil pro CNN Prima News český fighter, jenž cítí v kostech sladké vítězství nad svým argentinským sokem. Ten však nemá vůbec co ztratit a může jen a pouze překvapit.

OKTAGON 45: speciál

Galavečer na centrkurtu areálu na pražském ostrově Štvanice, jehož vrcholem je zápas Vémoly s Alsinou, je vyprodaný. Oktagon MMA se zároveň tímto turnajem se Štvanicí definitivně rozloučí.

Takhle v uplynulých dnech »Terminátor« shazoval na váze.
Takhle v uplynulých dnech »Terminátor« shazoval na váze.