Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Syn legendárního Demitry (†36): Láska s půvabnou podnikatelkou!

Autor: pl

Sportovní talent po otci nezapře. Zatímco jeho slavný táta Pavol Demitra (†36) válel s hokejkou na těch nejlepších kluzištích světa, on se snaží prorazit ve fotbale. Lucas Demitra (20) aktuálně obléká dres slovenského prvoligového celku AS Trenčín. Daří se mu ale nejen ve sportu. Štěstí ho provází i v osobním životě!

Když jeho otec tragicky zahynul při leteckém neštěstí v roce 2011, byl ještě dítě. Tehdy byl malý Lucas, stejně jako celý hokejový svět, zdrcený. Nyní má ale fotbalový křidelník Trenčína pořádný důvod k radosti!

Oním důvodem je konkrétně jeho půvabná přítelkyně Vanesa, do které je Demitra junior zamilovaný až po uši, jak ostatně nedávno dokázal na sociální síti. „Miluju tě,“ napsal Lucas na storíčko k fotce, kde se lísá ke své milované ve výtahu, zatímco jí dává pusu na hlavu. A kdo je vlastně Demitrův sexy objev?

Na rozdíl od spousty jiných fotbalistů si rodák ze St. Louis nenabrnkl missku či modelku. Vanesa, která je o čtyři roky starší než její milovaný, se živí jako podnikatelka. Přesněji pracuje jako jednatelka v rodinné firmě. Kromě toho má půvabná brunetka také sportovní historii. V minulosti se totiž věnovala atletice. 

Demitra na konci července zahájil s Trenčínem nový ročník nejvyšší slovenské fotbalové ligy. Po třech kolech je mančaft ze západu Slovenska třetí, když dokázal vyhrát dva ze tří duelů, byť Lucas k bodům přispěl pouze devíti minutami na hřišti.

„Je to velmi dobrý pocit podepsat profesionální smlouvu. Vnímám to jako poděkování od klubu. Nyní je řada na mně, abych splatil jejich důvěru,“ nechal se mladý Demitra slyšet před dvěma lety v rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas. O stálé místo v sestavě tak sice bude muset ještě zabojovat, ale lásku už má jistou.

Lucas Demitra, syn zesnulé slovenské hokejové legendy Pavola Demitry, chodí s půvabnou Vanesou, která je o čtyři roky starší
Lucas Demitra, syn zesnulé slovenské hokejové legendy Pavola Demitry, chodí s půvabnou Vanesou, která je o čtyři roky starší