Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Saláková o výchově nejmladšího syna: Překvapivý krok!

Autor: OB

Alexandr Salák (36) a jeho manželka vyhlížejí narození šestého potomka. Chlapeček bude třetím dítětem známého páru, které se narodí v České republice, a fanoušci spekulují o tom, jaký jazyk se u nich doma používá. K tomu se nyní Michaela Saláková (33) vyjádřila na Instagramu.

Michaela Saláková v dubnu oznámila své těhotenství, které je už jejím šestým. Společně s českým reprezentantem mají pět dětí, které se narodili ve třech různých zemích.

Nejstarší syn Frederick, kterému je jedenáct let, na svět přišel v Chicagu v průběhu Salákova zámořského působení. Syn Sebastian a dcera Beatrice Anna se následně narodili v Petrohradu a další dvě děti, Charlottu Miu a Benjamina Huga pak Michaela porodila v České republice.

Právě z tohoto důvodu, se u příspěvků Michaely na sociálních sítích množily otázky na to, jaký jazyk se u nich doma používá. „Míšo, ve videích jsem si všimla, že starší děti mluví na Huga občas anglicky. Střídáte doma angličtinu a češtinu?“ zeptala se jedna ze sledujících.

Půvabná manželka známého hokejisty se k otázce vyjádřila v dalším příspěvku. „Ano, děti mluví na Huga převážně anglicky. Rok s námi byla filipínská hospodyně a ta na Huga mluvila anglicky. Mám pocit, že mu angličtina naskočila jako první jazyk a reaguje na ni nejlépe. My dospělci doma ale používáme jen češtinu,“ dodala Michaela.

Alexander Salák s manželkou Míšou o loňských Vánocích
Alexander Salák s manželkou Míšou o loňských Vánocích