Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Mladý Schumacher ukázal světu dánskou krásku: Prolomili rodinné tabu!

Autor: TT

Syn legendárního Michaela Schumachera (54) má novou lásku! Německý jezdec Mick Schumacher (24) ze závodnícké série Formule 1 na svém Instagramu zveřejnil fotografii, na které se mazlí s velice atraktivní dámou při jejich společné cestě lodí. O koho se jedná? A v jaké fázi se jejich vztah nachází?

Německý pilot Mick Schumacher je v tom až po uši! Na svém Instagramu zveřejnil fotografie a videa ze St. Tropez, které vyvolaly mnoho otázek ohledně jeho údajného objevu. Mick v neděli ráno nejprve přidal fotku, jak se mazlí se sympatickou blondýnkou u lodního zábradlí, v dalším příspěvku se s ní dokonce drží za ruku.

Celá řada fanoušků, kamarádů a známých posléze mladému závodníkovi blahopřála k jeho nové lásce. Milé přání přišlo i od mnoha slavných celebrit všeho druhu, například i od fotbalového stopera Matse Hummelse (34), se kterým se Mick přátelí již dlouho.

Schumacherovi si přitom své soukromí úzkostlivě střeží. Tabu nejsou jen informace o zdravotním stavu táty Michaela, ale i jakékoli osobnější informace, ať už jde o vztahy nebo volný čas. Samotný Mick se toho v minulosti ve svých milostných vztazích striktně drželCelé roky například držel pod pokličkou svůj předešlý milostný poměr s Justinou Huysmanovou. Teď to ale musí být láska jako trám, když rodinný »zákaz« porušil.

Co je ale překrásná žena po Mickově boku vlastně zač? „Internetovým detektivům“ se podařilo rozluštit a přesně vypátrat, o koho se jedná. Na fotografii, na které se Mick drží za ruce s doposud neznámou dívkou, lze spatřit na její levé noze specifický zlatý nánožník. Ten patří půvabné dívce jménem Laila Hasanovicová (22), která tento módní doplněk nosí poměrně často. Jedná se o influencerku a modelku z Dánska, která propaguje různé služby a zboží na svém instagramovém profilu s více než 150 000 příznivci.

Laila Hasanovic byla od roku 2019 partnerkou fotbalisty Jonase Winda (24), se kterým se rozešla po dvou letech ve vztahu. Účastník posledního MS v Kataru v současnosti obléká zelený dres VfL Wolfsburg v německé Bundeslize, jinak celou svou dosavadní kariéru strávil v dánském celku FC Kodaň, jehož je odchovancem. Rozešli se nejspíš v dobrém, protože krásná Laila má na svém instagramu stále fotky  z doby, kdy spolu ještě chodili. Na jedné z nich se láskyplně líbají. Fanoušci mladého Schumachera si nyní neodpustili komentáře s všemožnými narážkami na bývalý vztah jeho současné přítelkyně.

Mick Schumacher podle všeho randí s dánskou modelkou Lailou Hasanovicovou…
Mick Schumacher podle všeho randí s dánskou modelkou Lailou Hasanovicovou…