Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Někdejší argentinský kanonýr se rozešel s přítelkyní: Nasadila mu prý parohy!

Autor: TT

Bývalá fotbalová superstar je opět nezadaná! Sergio Agüero (35) a Sofíe Calzettiová (27) tvořili pár přes čtyři roky až do doby, co se kráska pořádně uvolnila v nočním klubu. Zde svého partnera podvedla s cizím mužem, přičemž ji zastihla kamera. Vysloužilý hráč nevěru neunesl a modelku následně opustil.

Sergio Agüero (35) očividně nemá příliš velké štěstí na vztahy! Nejprve mu krachlo čtyřleté manželství s Gianninou, tedy s dcerou legendárního Diega Maradony, nyní se musí smířit s těžkým rozchodem s dlouholetou partnerkou Sofíí Calzettiovou (27).

Oba se seznámili na diskotéce v Buenos Aires v roce 2019 a od té doby tvořili pár. Sofía byla po jeho boku i ve chvílích, kdy zkolaboval na hřišti a lékaři mu diagnostikovali srdeční arytmii, díky čemuž byl nucen k předčasnému odchodu do fotbalového důchodu v roce 2021. S velkou romancí je ale nyní zřejmě absolutní konec.

Někdejší útočník Manchesteru City nebo Barcelony nařknul modelku a příležitostnou herečku z nevěry na základě usvědčujícího videa z nočního baru, jež se vzápětí objevilo na sociálních sítích. Ačkoliv je na nahrávce vidět, jak Sofía líbá cizího muže, přesto veškerá obvinění striktně odmítá a tvrdí, že stále chová city k bývalému fotbalistovi.

.„Šla jsem ven s přáteli. Bavili jsme se, tančili. Nic víc. Nebyl tam žádný polibek. Říká se mnoho věcí, které nejsou pravdivé. Nejsme ve vztahu. Ale Sergio je člověk, kterého velmi miluji a velmi si ho vážím," objasnila Sofía. I někdejší kanonýr se rovněž nechal slyšet, že Calzettiovou stále velmi miluje. Dojde tedy na usmíření slavného páru? Nebo již není cesty zpět?

Sergio Agüero s Diegem Maradonou měli mnohem více společného než jen fotbal. S jeho dcerou Gianninou mu krachlo manželství…
Sergio Agüero s Diegem Maradonou měli mnohem více společného než jen fotbal. S jeho dcerou Gianninou mu krachlo manželství…