Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Těžké období pro Boatenga: Po ukončení kariéry přišel rozchod!

Autor: TT

Konec na všech frontách! Někdejší hvězdný záložník se rozchází se svou třetí manželkou několik dní poté, co jednou provždy oznámil odchod do fotbalového důchodu. Kevin Prince Boateng hájil barvy mnoha velkoklubů, ať už šlo o Borussii Dortmund, Tottenham, AC Milán či Barcelonu.

Bývalý špičkový záložník Kevin Prince Boateng prochází významnými změnami v jeho profesním i osobním životě! Nedávno pověsil kopačky na hřebík, což žádný fotbalista pochopitelně nenese lehce. Nyní se však zdá, že tímto vše rozhodně nekončí.

Nebyli spolu ani rok, když si vzal modelku Valentinu Fradegradaovou v červnu 2022 v malebné italské vesnici Siena. Skončí toto manželství po pouhých 14 měsících? O značných problémech a rychlém rozpadu vztahu pak svědčí, že Boateng vymazal veškeré fotky Valentiny ze svého Instagramu. Nyní na jeho profilu není ani jedna zmínka o ní!

Pro německého rodáka tak dost pravděpodobně jde o další neúspěšný pokus, neboť je ženatý již potřetí! Předtím to táhnul s Jennifer, kterou následně podváděl se svou druhou ženou v pořadí Melissou Sattaovou.

Ani ji nejspíše nebyl věrný, Kevin Prince Boateng je totiž vyhlášený sukničkář. Někdejší fotbalista má za sebou i další avantýry, které mu zničily nejeden vztah. Zlomila nevěra i jeho vztah s Valentinou, nebo za jejich problémy stojí něco jiného?

Valentina ráda provokuje na svém Instagramu…
Valentina ráda provokuje na svém Instagramu…