Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Gisele promluvila o rozchodu s hvězdným fotbalistou Bradym: Nebylo to jednoduché!

Autor: ptr

Od jejich rozvodu již uplynul nějaký čas a zdá se, že bývalý hvězdný pár Gisele Bündchenová (43) a Tom Brady (46) vůči sobě nechová žádnou zášť. O tom jak odloučení probíhalo, se rozpovídala slavná brazilská supermodelka v rozhovoru pro časopis Vogue ve své domovině.

Manželství trvalo dlouhých 13 let, ale ani tak nakonec nevydrželo. Pár se po delších neshodách dohodl na tom, že rozvod bude pro všechny nejlepším řešením. Projít si takovou situací a ještě za neustálého dohledu novinářů není nikdy jednoduché, ale vše nakonec proběhlo celkem v poklidu a oba si nyní žijí spokojeným životem.

„Vždy jsem věřila, že každá situace, bez ohledu na to, jak je náročná, nás něco naučí a pomůže nám růst,“ svěřila se Gisele. „Rozchody nejsou nikdy snadné, zvlášť když média spekulují na každém kroku,“ dodala. Jedním z nejčastěji uváděných důvodů rozchodu byl Bradyho fotbalový comeback, ale jak se později ukázalo, tak to nebylo hlavním kamenem úrazu.

Nyní tedy bývalí manželé pokračují ve svých životech odděleně a zdá se, že ani jeden nemá problém navázat nový vztah. Slavný fotbalista v poslední době trávil značné množství času s další modelkou, tentokrát Irinou Shaykovou. Naopak Gisele se svými vztahy nechlubí, ale zdá se, že nemá vůbec žádný problém s tím, že si její exmanžel našel novou ženu.

Gisele si přála, aby Tom ukončil kariéru a byl více s rodinou. Pochopila ale, že je to tak trochu čekání na Godota...
Gisele si přála, aby Tom ukončil kariéru a byl více s rodinou. Pochopila ale, že je to tak trochu čekání na Godota...