Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Messiho příchod do Ameriky: Dokument odhalí pikantní detaily!

Autor: TT

Jak začala nová životní etapa Lionela Messiho v MLS? Čím ho Beckham přesvědčil? A rozumí si vůbec se svými spoluhráči? Na tyto, ale i další otázky už brzy odpoví šestidílný dokument od Apple TV+, který fanoušky přenese do zákulisí Interu Miami.

Messi se setkává s Amerikou! Takový název ponese dokument (v originálním znění Messi meets America) s exkluzivními záběry ze zákulisí floridského klubu, jehož první tři epizody zažijí premiéru už 11. října. Zbývající díly jsou prozatím ještě stále ve výrobním procesu.

Produkce se ujali zkušení tvůrci jako Tim Pastore, Patrick Milling Smith, Matt Renner a Scott Boggins, kteří se pyšní například i oceněním Emmy Award. Snímek o fotbalovém velikánovi je tak v těch nejlepších rukou, jak ostatně naznačuje i první teaser. „Je to jeden z nejlepších hráčů na světě,“ nechal se slyšet David Beckham v oficiální upoutávce.

Lionel Messi letos učinil zásadní rozhodnutí, které navždy změnilo tvář fotbalu v Severní Americe. Argentinský šikula svým překvapivým krokem enormně zvýšil nejenom sledovanost fotbalu v USA, ale také diváckou základnu Apple TV+. Šílenství okolo jeho osoby navíc stále neutichá, z čehož pochopitelně hodně těží i známý technologický gigant.

Dá se proto očekávat, že připravový dokument bude pravděpodobně trhat veškeré divácké rekordy hned po zveřejnění. Naplní dokumentární cyklus velká očekávání produkce i všech příznivců největší fotbalové superstar současnosti?

V exkluzivní dokumentární sérii Messi Meets America pochopitelně nechybí ani David Beckham, fotbalová legenda a spolumajitel Interu Miami.
V exkluzivní dokumentární sérii Messi Meets America pochopitelně nechybí ani David Beckham, fotbalová legenda a spolumajitel Interu Miami.