16. srpna 2023 • 09:40

Messi v USA dál září, sérii protáhl gólem z obří dálky. Lístky až za 20 tisíc

Autor: ČTK, krm, inf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zastaví ho někdo? Argentinský fotbalista Lionel Messi dal gól i v šestém zápase za Inter Miami. Sedminásobný vítěz Zlatého míče se podílel jednou brankou na vítězství 4:1 nad Philadelphií v semifinále Leagues Cupu. Za floridský tým nastřílel kapitán úřadujících mistrů světa za necelý měsíc devět gólů.



V úterním zápase na hřišti Philadelphie zvýšil Messi ve 20. minutě na 2:0 pro hosty, když přízemní střelou z velké dálky nachytal jamajského brankáře Andreho Blakea. Přítomnost šestatřicetileté argentinské hvězdy přivedla na stadion v Chesteru téměř 20 tisíc diváků, podle agentury AP se cena vstupenek na černém trhu vyšplhala na 1000 dolarů (22.000 korun).

Miami vyhrálo všechny zápasy od Messiho příchodu z Paris Saint-Germain. Vítěznou šňůru v Leagues Cupu, v němž startují týmy z MLS a mexické ligy, se pokusí završit v sobotním finále proti Nashvillu.

Před angažováním Messiho Inter ze 22 odehraných kol v MLS vyhrál jen pětkrát.

Bývalá dlouholetá opora Barcelony podepsala v červenci v Miami smlouvu na dva a půl roku s platem 50 až 60 milionů dolarů ročně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud