Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Dramatické chvíle na dálnici: Trenér Šuran dostal za volantem mrtvici!

Autor: pl

Co začalo jako běžná cesta autem, skončilo dramatickým bojem o život. Fotbalový kouč Jozef Šuran (68) podle informací slovenských médií měl totiž na dálnici zkolabovat za volantem...

Chybělo málo a mohlo vše skončit velkou tragédií. Když fotbalový trenér Jozef Šuran v pátek usedl do svého auta a vydal se na cestu, netušil, že do cíle kvůli zdravotním problémům nedorazí. Během jízdy po dálnici D1 totiž pravděpodobně dostal přímo za volantem mrtvici. 

„Operační středisko záchranné zdravotní služby SR vyslalo v pátek ráno ambulanci rychlé zdravotní pomoci k nehodě na dálnici D1 v úseku mezi Sencí a Bratislavou. Z místa záchranáři transportovali muže s podezřením na cévní mozkovou příhodu do spádové nemocnice,“ uvedla manažerka komunikace s veřejností Petra Klimešová pro slovenský deník Nový Čas.

Podle slov manželky Šurana se trenér momentálně nachází v nemocnici Bory. Šuran zažil největší úspěchy v Púchově, kterému šéfoval i během účasti v poháru UEFA. Kromě toho působil jako asistent Ladislava Jurkemika u slovenské reprezentace. Coby hlavní kouč působil i ve Spartaku Trnava.

Slovenský fotbalový kouč Jozef Šuran (vpravo) zažil za volantem pořádné drama
Slovenský fotbalový kouč Jozef Šuran (vpravo) zažil za volantem pořádné drama