Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Slovenská repre smutní před duelem proti Ronaldovi a spol.: Smrt v rodině fotbalové hvězdy!

Autor: pl

Měl by se připravovat na nejočekávanější zápas kvalifikace, místo toho ho ale zasáhla obrovská rána, po které člověk nemá na fotbal sebemenší pomyšlení. Fotbalista slovenské reprezentace Stanislav Lobotka (28) se ve čtvrtek 7. září ráno dozvěděl, že jeho milovaný otec zemřel! Neštěstí se stalo pouhý den před utkáním s hvězdným Portugalskem.

V současné době patří k nejzvučnějším jménům slovenské fotbalové reprezentace. Aby také ne, když už pátým rokem obléká dres Neapole, aktuálního italského mistra. Slávu, peníze a titul by ale záložník Stanislav Lobotka zcela jistě vyměnil za to, aby byl jeho táta ještě naživu. Ten totiž nyní odešel na věčnost. Informoval o tom fotbalový expert Jozef Kupčo. Úmrtí potvrdilo i několik členů realizačního týmu slovenské reprezentace.

„Smutná zpráva zasáhla před kvalifikačním zápasem proti Portugalsku Stanislava Lobotku a jeho rodinu. Osmadvacetiletému středopolaři dnes ráno zemřel otec. Upřímnou soustrast celé rodině a hodně sil,“ napsal Kupčo na sociální síti X, dříve twitteru.

Příčina smrti zatím nebyla zveřejněna. Zdrcující informace zasáhla Lobotku jen den před klíčovým střetnutím s výběrem Portugalska v čele s hvězdným Cristianem Ronaldem, které se odehraje v pátek 8. záři na Tehelném poli v Bratislavě od 20:45, přičemž Slováci ztrácí v tabulce na první Portugalce pouze dva body. Nastoupí do utkání i Lobotka? Těžko říct. Jisté je jen to, že koncentrovat se na důležitý mač po tak smutné zprávě bude pro rodáka z Trenčína extrémně náročné.

Ještě nedávno oslavoval Lobotka s otcem italský titul
Ještě nedávno oslavoval Lobotka s otcem italský titul