Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Strach o Nedvědova oblíbence: Zkolaboval a poranil si hlavu!

Autor: OB

Bývalý útočník a nynější trenér Carlos Tévez (39) má za sebou těžké chvíle. Argentinskému rodákovi se doma nejprve začala motat hlava a následně omdlel. Při nekontrolovatelném pádu si poranil hlavu a musel být převezen do nemocnice.

Zlatý olympijský medailista minulý rok ukončil svou bohatou fotbalovou kariéru a okamžitě se vydal na dráhu trenéra. Ačkoliv byl jeho prvním i posledním hráčským působištěm klub Boca Juniors, jako kouč podepsal smlouvu s konkurenčním Independiente, kde se mu zatím daří velmi dobře.

Důvod k radosti mu teď však překazila nehoda, která se mu stala v jeho domě ve městě Avellaneda. Bývalý útočník Manchesteru City zkolaboval poté, co se mu zatočila hlava a následně spadl na zem. Při pádu se vysloužilý středopolař udeřil do hlavy a způsobil si tržnou ránu nad obočím.

Na zemi ho poté našla jeho dcera a vítěz Ligy mistrů byl okamžitě převezen do nemocnice, kde ho lékaři ošetřili. Zranění však naštěstí nebyla vážná a Tévezovi bylo pouze sešito rozseknuté obočí. Poté byl z nemocnice propuštěn.

Následně se také začalo spekulovat o tom, jestli bude rodák z Buenos Aires schopen vést svůj tým v utkání proti Barracas Central, jelikož byl předzápasový trénink řízen asistentem. Tyto obavy se však ukázaly jako zbytečné a Carlos Tévez byl na začátku zápasu připraven na lavičce rozdávat pokyny. I díky němu tak jeho tým zvítězil 3:0.

Carlos Tévez v dresu Boca Juniors
Carlos Tévez v dresu Boca Juniors