Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šlégrova žena zavzpomínala na odchod tchána: Přišel se rozloučit!

Autor: OB

Byl to velmi těžký moment. Lucie Šlégrová (41) na sociálních sítích s fanoušky sdílela vzpomínku na svého zesnulého tchána, který zemřel před čtyřmi lety. Manželka bývalého hokejisty Jiřího Šlégra (52) popsala, jak tehdejší smutný moment prožívala a také ukázala, jak se synem na dědečka vzpomínají.

Pokrevním otcem Jiřího Šlégra je bývalý reprezentant a trojnásobný mistr světa Jiří Bubla. Ten však o syna nejevil zájem, v roce 1981 emigroval a tak měl zlatý kluk z Nagana blíže ke svému nevlastnímu tatínkovi Josefovi. Ten se o něj staral od útlého dětství a jeho smrt, která přišla před čtyřmi lety, vítěze Stanleyova poháru velmi zasáhla.

Bývalá modelka a vítězka soutěže Miss Lucie Šlégrová, nyní na Instagramu sdílela fotografii manžela se synem Roníkem, u které zavzpomínala na svého tchána Josefa, jehož odchod si pamatuje, jako by to bylo včera.

„Po páté ráno jsem vystřelila z postele, zpocená, vyděšená, zoufalá… už poněkolikáté v životě se se mnou přišel rozloučit odcházející člověk,“ zavzpomínala Lucie Šlégrová. „Když jsem začala nejvíce prosit, ať ještě zůstane, vždycky se na mě všichni podívali s naprosto klidným a spokojeným výrazem, že už ne. Nastal jejich čas…pohladili jsme se, objali a byl KONEC,“ popsala modelka své zkušenosti s odchodem blízkých lidí.

„Hledáme vás, dědo. Každý den na vás myslíme a děkujeme za vaši podporu a jistotu, kterou jste nám dával. Roník ví, že děda Bob je v nebíčku a vždycky na něj máváme. To prázdné místo v našich životech zůstane už asi navždy,“ napsala Lucie na konci příspěvku a dodala, že kromě skvělého tchána byl Josef Šlégr také milujícím dědečkem.

Manželka Jiřího Šlégra zavzpomínala na svého tchána Josefa.
Manželka Jiřího Šlégra zavzpomínala na svého tchána Josefa.