Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tajemný pobyt Šlégra ve špitále: Znepokojivý vzkaz manželky!

Autor: pl

Mají za sebou pořádně turbulentní období. Bývalý hokejista Jiří Šlégr (52), jeden ze »zlatých hochů« z Nagana, si musel v motolské nemocnici poležet přes dva měsíce. Důvod je stále neznámý. Jediné, co jeho krásná žena Lucie (41) prozradila, bylo, že někdejší řízný bek prodělal operaci. Z jejího posledního rozjímání na instagramu se však zdá, že mohlo jít až o život.

Šlégrovy zdravotní potíže praskly teprve před týdnem, když jeho žena zveřejnila video, jak ji hned po propuštění z nemocnice o berlích překvapil během vysílání v rádiu. „Já mám nejkrásnější den v roce. Můj manžel je od 20. srpna v nemocnici. Ty dva měsíce, bezmála, pro mě byly celkem náročné,“ řekla k tomu.

Vnadná miss ještě prozradila, že její choť prodělal v Motole operací, víc nic. Důvod předlouhého pobytu ve špitále neuvedl ani samotný Šlégr, kterého Blesk kontaktoval.

Nyní Lucie zveřejnila rodinnou sérii fotek a z jejího komentáře je zřejmé, že si rodina prošla v posledních týdnech peklem. „Spolu. Nahoru dolů, nahoru dolů, ode dna, na dno… Tak, jak to život přináší. A proto jsem nejšťastnější, že spolu už nějaký roček neřešíme blbiny, povrchní věci. Jsou o h*vně. A žijeme!!!“ svěřila se a poslední slovo ještě jednou zdůraznila velkými písmeny: "Ž I J E M E ! ! ! ".

Exhokejista Jiří Šlégr se nedávno vrátil z nemocnice
Exhokejista Jiří Šlégr se nedávno vrátil z nemocnice