Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Horor české golfistky Napoleaové ve Španělku: Noční loupež!

Autor: OB

Česká golfistka Kristýna Napoleaová (27) se po skvělém výsledku na Ladies European Tour, připravuje na závěr sezóny. Klidný průběh jí však překazila skupinka lupičů, kteří se v noci z neděle na pondělí vloupali do jejího soukromého apartmánu ve Španělsku a odcizili vybavení v hodnotě přesahující 200 tisíc korun. Hráčka přitom v ložnici spala!

Rodačka z Pelhřimova se ve španělském městě Marbella, od neděle připravuje na finálový turnaj sezóny Costa Del Sol Open, na kterém bude chtít minimálně zopakovat svůj výkon z úspěšného turnaje na Mallorce. 

Spolu s rodinou a caddym Janem Brumlichem se tak ubytovali v jedné z vil, která se nachází poblíž dějiště celého turnaje. Hned první noc však skupina lupičů prolezla oknem do dočasného bydliště české golfistky a během chvíle se jim podařilo odcizit její vybavení i osobní věci.  

„Kolem půl páté ráno mě probudil hluk z vedlejší místnosti. Protože jsme ve vile bydleli všichni čtyři, myslela jsem si, že v koupelně je Honza. Naštěstí jsem tomu nevěnovala pozornost a nepřišla jim do rány. Když jsem se ráno probudila a šla si pro inhalátor, všechno tam leželo na zemi. V obýváku jsem pak našla poházené další osobní věci, peněženky a karty. Okamžitě jsem běžela do ložnice, kde spala mamka s manželem. Naštěstí všichni byli v pořádku,” popisuje noční zážitek Napoleaová.

„Je to krutý začátek turnaje, ale díky bohu se nikomu nic nestalo. Čeká mě poslední turnaj mojí nejlepší sezóny a přípravu si incidentem nechci nechat zkazit,” dodává golfistka.

„Forenzní tým potvrdil, že se lupiči pravděpodobně vloupali oknem do kuchyně a chtěli si odnést hlavně menší cenné předměty. Nezanechali ale žádné stopy a vyšetřování tak bude komplikované. Škoda se vyšplhala přibližně na 200 tisíc korun," uvedl tiskový mluvčí české golfistky Čeněk Lorenc.

Ve Španělsku okradla skupina zlodějů českou golfistku Kristýnu Napoleaovou
Ve Španělsku okradla skupina zlodějů českou golfistku Kristýnu Napoleaovou