Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Golfový šampion US Open Woodland: Klíčová zpráva ohledně nádoru na mozku!

Autor: ČTK, pl

Ve světě golfu si připsal nejedno důležité vítězství. Jako například v roce 2019, když ovládl prestižní US Open. Během posledního měsíce ale Gary Woodland podstupuje svou největší bitvu. Elitní sportovec před měsícem šokoval informací, že má nádor na mozku. Nyní vyplula na veřejnost informace, že je po operaci!

Bývalý vítěz golfového US Open Gary Woodland je po operaci nádoru na mozku. Tým devětatřicetiletého Američana to oznámil na sociálních sítích.

Woodland informoval o diagnóze minulý měsíc. Zároveň uvedl, že se po konzultaci s mnoha specialisty a diskusích s rodinou rozhodl podstoupit operaci. O jaký nádor se jedná, nespecifikoval.

Jeho tým uvedl, že většina nádoru byla po dlouhé operaci odstraněna. ,,V tuto chvíli rodina žádá o soukromí, aby mohla být spolu. Díky vám všem za vaše myšlenky a modlitby v době, kdy se vydává na cestu k uzdravení."

Woodland vyhrál major US Open v roce 2019, kromě toho má z okruhu PGA další tři tituly. Letos startoval na 24 turnajích a dvakrát skončil v první desítce.

Vítěz golfového US Open Gary Woodland je po operaci nádoru na mozku
Vítěz golfového US Open Gary Woodland je po operaci nádoru na mozku