Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Oslavy postupu přímo na stadionu: Všichni s námi do Belmonda!

Autor: pl

Během víkendu z toho bylo pořádné haló. Místo plného koncentrování se na nejdůležitější zápas roku vyrazila trojice fotbalových reprezentantů Vladimír Coufal, Jakub Brabec (oba 31) a Jan Kuchta (26) flámovat do jednoho z olomouckých nočních klubů. Utkání proti Moldavsku ale naštěstí dopadlo dobře a fanoušci si během postupových oslav udělali z celé kauzy srandu!

Hotovo, dobojováno, jedeme na EURO! Čeští fotbalisté zvládli závěrečný duel ve skupině E o postup na mistrovství Evropy, když v Olomouci dokázali zdolat Moldavsko výsledkem 3:0. Po konci utkání následovala tradiční děkovačka hráčů s fanoušky v kotli, kteří se během celého utkání starali o parádní atmosféru.

Během ní ale fandové spustili velice kreativní pokřik, kterým odkazovali na večírkovou eskapádu. „Všichni s náma do Belmonda, hej, hej!“ skandoval humorně kotel, zatímco jim čeští fotbalisté tleskali. Video s jejich originálním výstupem se objevilo na sociální síti X, dříve twitteru.

Právě Belmondo je název klubu, ve kterém si ona hříšná trojice reprezentantů o víkendu užívala. Všichni zúčastnění byli navíc z kádru vyloučeni. I přes závažnost situace je ale hezké vidět, že když se na konci uspěje, dokážou se příznivci nad průšvih povznést.

Čeští fanoušci zářili nejen během zápasu české reprezentace proti Moldavsku, ale také při závěrečné děkovačce
Čeští fanoušci zářili nejen během zápasu české reprezentace proti Moldavsku, ale také při závěrečné děkovačce