Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Bývalá světová čtyřka Garciová: Na Antarktidě v plavkách!

Autor: OB

Před pár týdny francouzská tenistka Caroline Garciová (30) prohrála ve španělské Seville utkání Billie Jean King Cupu a tak se nejspíše rozhodla, že si od kurtů na chvíli odpočine. Jako místo ke strávení volného času si však vybrala opravdu nezvyklou destinaci. Se svým partnerem totiž vyrazila na ledovou Antarktidu.

Dvojnásobná vítězka Rolland Garos před pár dny sdílela fotografie z nejjižnějšího kontinentu na Zemi, na kterém společně s partnerem, prožívala polární expedici. „Tohle místo je ohromující. Nejde slovy popsat, co všechno jsme tu zažili, viděli a cítili,“ napsala k jedné z nich francouzská tenistka, která se zúčastnila dvou olympijských her.

„Snaha poznat sám sebe, objevovat svět, poznat ostatní, pracovat na vztahu. Byla jsem dojatá z výhledů, které jsem mohla spatřit. Tento rok byl pro mě opravdu těžký a někdy je těžké se potom vrátit zpátky. Proto jsem vděčná, že jsem mohla společně s přítelem objevovat toto kouzelné místo,“ dodala Garciová.

Rodačka ze Saint-Germain-en-Laye však nezůstala jen u koukání a rozhodla se, že okusí ledovou teplotu Jižního oceánu. „Tělo je díky polárnímu ponoru rozhodně osvěžené, ale důležitější je, že hlava je připravená jít trénovat na novou kapitolu, na novou sezónu. Prosím, nehodnoťte můj skokanský výkon,“ zavtipkovala tenistka u videa, ve kterém se po boku partnera vrhla do vody.

Vypadá to tedy, že i přes extrémní podmínky si Garciová na dovolené odpočinula a je připravena se opět vrátit do první desítky světového žebříčku, ze které Francouzka letos vypadla.

Caroline Garciová vyrazila s partnerem na Antarktidu
Caroline Garciová vyrazila s partnerem na Antarktidu