Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Osud zesnulého majitele Slovanu nešetřil: Odchod milované manželky a zdravotní komplikace!

Autor: TT

Štěstí si za peníze nekoupíš. Osud se s jedním z nejmovitějších Slováků nepáral a připravil mu hned několik krutých ran. Podle zdrojů Plusky se totiž zesnulý většinový majitel Slovanu Rudolf Hrubý († 69) před časem musel hořce vyrovnávat se ztrátou milované manželky Eleny. V poslední době se však po jeho boku objevila další žena!

Jeho smrt přišla jako blesk z čistého nebe! Majoritní vlastník hokejového Slovanu, člen výkonného výboru Slovenského svazu a úspěšný podnikatel Rudolf Hrubý († 69) zemřel ve čtvrtek zřejmě na zástavu srdce, když se zrovna chystal na vánoční večírek. Čilý pán v letech žil aktivním životem a na nic si nestěžoval, jenže v posledním období ho přeci jen začaly trápit značné zdravotní neduhy. Nikdo z jeho okolí však nečekal, že situace nabere takto rychlý spád…

Spoluzakladatel softwarové společnosti ESET si (i možná kvůli zaměření jeho byznysu) střežil soukromí jako oko v hlavě, proto informace o jeho životě byly minimální a velmi strohé. Navíc se Hrubý na veřejnosti objevoval jen sporadicky, naposledy na hokejových a fotbalových zápasech Slovanu. Okolo něj se tak vytvořila tajemná až mýtická aura, pod kterou mělo možnost nakouknout jen pár šťastlivců.

Sedmý nejbohatší Slovák se pak pyšnil neuvěřitelným jměním, které podle renomovaného časopisu Forbes čítalo přes 770 milionů eur. Ačkoliv měl peněz na rozdávání, luxusní život boháče ve zlatém zámku ho nikterak nelákal. Raději žil se svou rodinou skromně bez zbytečných okázalostí, kdy honosnou vilu vyměnil za prostý byt na Bajkalské ulici v Bratislavě. Podle katastru měl ještě jeden byt i v klasickém panelovém domě na Rovniankově ulici v Petržalce a druhý v řadové novostavbě na bratislavské Kolibě, jinak nemovitmostmi příliš neoplýval jako ostatní zbohatlíci. Též byl spoluvlastníkem hotelu Carlton ve slovenské metropoli či závodního okruhu Slovakiaring v obci Orechová Potôň v okrese Dunajská Streda.

Po úspěšných letech však na Hrubého čekalo několik nástrah, které mu osud nachystal. Tou vůbec nejbolestivější ranou poté byla ztráta jeho milované manželky Eleny, která podlehla vážné nemoci před několika lety. S náhlým odchodem své životní lásky se vyrovnával jen těžce. Smutné výročí pak v březnu na sociálních sítích připomněla jeho dcera… „Čtyři roky bez tebe," napsala tehdy Ela Valentina Hrubá ke společné fotografii s maminkou. I na ní je vidět velmi skromné, obyčejné vybavení miliardářova sídla.

Podle informací Plusky žil Hrubý dlouho sám, ale v posledních měsících se po jeho boku na různých společenských akcích, na fotbalových zápasech Slovanu či v divadle několikrát objevila záhadná blondýnka. Jedná se prý o jednu z nejlepších kamarádek jeho dcery – operní pěvkyni Marii Henselovou. S dcerou zesnulého multimilionáře ji pak pojí společný byznys, kdy vlastní a vedou školu zpěvu. 

Nedávno zesnulý majitel Slovanu Rudolf Hrubý se musel před lety hořce vyrovnávat se ztrátou milované manželky Eleny…
Nedávno zesnulý majitel Slovanu Rudolf Hrubý se musel před lety hořce vyrovnávat se ztrátou milované manželky Eleny…