Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Růžička se zabydluje v Bratislavě: Romantika s Maruškou!

Autor: TT

Slavný kouč a někdejší kapitán české reprezentace má pořádně napilno! Přestože se bezprostředně po upsání Slovanu musel obejít bez opory svých nejbližších, o tomto víkendu si ji užil naplno. Vladimír Růžička (60) si duely proti Popradu a Novým Zámkům proložil romantickou procházkou po městě se svou ženou Marií (34) a dcerou Lejlou (6). Kam přesně zavítali?

Ze Slovanu do Slovanu – i tak by se daly v rychlosti popsat náhlé změny v bohaté kariéře zkušeného českého hokejového kouče. Po krátkém angažmá v druholigovém Ústí nad Labem usedl na trenérskou lavičku na nejprestižnější slovenské adrese. S klubem HC Slovan Bratislava podepsal smlouvu do konce sezóny a stal se tak šéfem ostřílených borců, jako je například Chris Brown (32), Jared Coreau (31), Brendan Ranford (31) nebo Samuel Takáč (31).

Bývalý hokejový útočník Vladimír Růžička (60) se však v hlavním městě našich sousedů minimálně zpočátku musel obejít bez opory svých nejbližších. Alespoň to tedy platilo do uplynulého víkendu, kdy ho v Bratislavě navštívila jeho současná manželka Marie (34) s roztomilou dcerou Lejlou (6).

Holky nejprve vyrazily hlavu rodiny podpořit na zápas proti HK Poprad a nutno říct, že Slovanu přinesly štěstí. »Belasí« se radovali z vítězství 7:2. Na sobotu si pak pro ně Růžička nachystal speciální program s návštěvou jedné z nejvýznamnějjších památek ve slovenské metropoli.

„Zdravím vás všechny. Jsem s rodinou na Bratislavském hradě, je tu krásné,“ vzkázal Růžička fanouškům ve videu na facebooku, který si nedávno založil a pilně ho plní střípky z hokejového prostředí, ale i soukromí. Z hradního nádvoří přidal taky pár snímků rozzářené rodinky, která, jak se svěřil fanouškům, je pro něj vším.

Slavný hokejový kouč Vladimír Růžička vzal své holky na Bratislavský hrad.
Slavný hokejový kouč Vladimír Růžička vzal své holky na Bratislavský hrad.