Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Bývalá biatlonistka Puskarčíková oznámila: Miminko s Italem!

Autor: sm, OB

Letošek pro ni bude obzvláště speciální! Bronzová olympijská medailistka Eva Puskarčíková (32) se fanouškům pár dní po Novém roce pochlubila úžasnou zprávou. Bývalá česká reprezentantka v biatlonu totiž spolu s italským partnerem Thomasem Bormolinim (32) čeká miminko!

Snad nikdy nezažila víc! Biatlonistka Eva Puskarčíková má pořádný důvod k radosti. Fanouškům na sociálních sítích oznámila, že se letos stane maminkou. „Je čas se s vámi o něco podělit…. Přišla k nám do života nová láska. Jsme ready a čekáme na Tebe,“ napsala Eva s emotikony srdíček a zamilovaných obličejů.

U obrázku, na kterém těhotná blondýnka pózuje spolu se svým partnerem a dětským oblečením nechyběl ani jazykový vtípek o tom, jak by oznámení pojal italský přítel po svém. 

„PS: Toto bodýčko s rybkou je historické a má své kouzlo. Thomasova mamka ho měla schované. Je to body ve kterém opustil porodnici Thomas. A opustíme ji v něm i my. Takže se bude historie opakovat,“ uzavřela Puskarčíková, která oznámení o zásadní životní události přidala také v italštině.

Tatínkem miminka je její partner, bývalý italský biatlonista Thomas Bormolini. Pár, kterého svedl dohromady biatlon, své fanoušky často baví sdílením svých střípků z dovolených i vzájemného objevování italské a české kultury. 

Radostná novina se ihned roznesla a Puskarčíková spolu s partnerem dostali pořádnou spršku gratulací. „Veliká gratulace,“ napsala biatlonistka Jessica Jislová. „Moc gratuluji,“ přidala se Tereza Voborníková. V komentářích u příspěvku se ozvali také Markéta Davidová nebo čerstvá maminka a slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková: „Jeej gratuluj, to bude silná kategorie za pár let!“

Dosud dvojice pendlovala mezi Livignem, kde má Thomasova rodina hotel, a Českem, kde bydlí Eva. S příchodem potomka tak nejspíš čeká bývalé biatlonisty rozhodnutí, kde se chystají zapustit své kořeny. 

Puskarčíková a Bormolini oficiálně potvrdili svůj vztah v lednu 2022. Předtím tvořila Eva pár s biatlonistou Lukášem Kristejnem, kterého si v roce 2019 vzala. Jako kdyby se snad ale naplnila pověra o neštěstí, které květnové veselky přináší, jen o rok a půl později už bylo manželství rozvedeno...

Eva s Thomasem budou brzy rodiči!
Eva s Thomasem budou brzy rodiči!