Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Kluk, nebo holka? Serena Williamsová odhalila pohlaví svého dítěte pomocí světelné show

Autor: TT

Holka, nebo kluk?! Serena Williamsová a její manžel Alexis Ohanian jsou již nějakou tu dobu v očekávání! Pohlaví jejich druhého potomka bylo dosud neznámé, nyní jej oba rodiče odhalili ve velkém stylu v rámci šestiminutového videa na YouTube.

Před 5 lety se slavnému páru narodila dcera Olympie, která se už prý nemůže dočkat sourozence a velice se těší na roli starší sestry. Tehdejší porod ale nebyl pro prvorodičku vůbec snadný! Olympia přišla na svět císařským řezem a samotná tenistka prý byla v ohrožení života. Lékaři jí totiž přímo po porodu odhalili krevní sraženiny. Vše nakonec dobře dopadlo pro maminku i její dítě. Fanoušci teď doufají, že bude celý průběh tentokrát daleko klidnější.

Druhé těhotenství Sereny WIlliamsové nebylo žádným překvapením, neboť bylo dlouho dopředu avizované. Tenistka se po konci své kariéry v loňském roce nechala slyšet, že má v plánu rodinu rozšířit o další dítě. Slovo dalo slovo, legendární hráčka tak pod svým srdcem nosí potomka číslo dvě. Manželský pár tuto novinku oznámil první květnové pondělí na slavnostním Met Gala, kdy Serena v luxusní róbě poprvé ukázala své těhotenské bříško.

Manželé si pak dali záležet, aby pamětihodné odtajnění pohlaví miminka proběhlo ve velkém stylu. Serena Williamsová a její muž Alexis Ohanian oznámili světu pohlaví svého druhého dítěte prostřednictvím krásného videa na YouTube z jejich soukromého večírku. Toho se zúčastnili nejbližší přátelé a členové rodiny, včetně maličké Olympie.

Venkovní párty zdobil duhový oblouk z balónků s nápisem „Naše další velké dobrodružství“. Prostorem se nesla hudba k poslechu i k tanci v podání známého kanadského DJe Mikea Wise a stoly se doslova prohýbaly pod náporem dobrého jídla a pití. Hlavním bodem programu však bylo zásadní oznámení páru!

„Jsem trochu nervózní, protože nemám žádný plán, pokud se ukáže, že to bude chlapec,“ řekla Serena, jejíž bílé tričko s růžovou sukní zdůrazňovalo rostoucí těhotenské bříško. Když vše mělo propuknout, Alexis Ohanian si ze své manželky vtipně vystřelil. Serena se domnívala, že vzrušující odhalení proběhne klasicky při krájení dortu, jak často bývá zvykem v zámoří. Ten však pohlaví dítěte nikterak neprozradil, neboť se uvnitř namísto růžového či modrého korpusu nacházel žlutý základ, který nic neznačí.

Napětí se ale přece jen dalo krájet! O nějakou chvilku déle začala velkolepá světelná show na noční obloze, kterou sledovali všichni hosté s ústy otevřenými dokořán. Řada blikajících dronů se nejprve mírně chaoticky mihotala různými směry sem a tam, pak utvrořila nápis "Je to..." a nakonec se světýlka zformovala do anglického slova “GIRL” v růžové barvě, které obří záhadu rozřešilo. Sereně i její pětileté dceři Olympii, jež podle slov rodičů toužila po mladší sestře, se tedy přání splnilo. Čtvrtým členem rodiny Williamsových bude další holka!

Světelná show, která odhalila pohlaví druhého potomka Sereny Williamsové.
Světelná show, která odhalila pohlaví druhého potomka Sereny Williamsové.