Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Dcera Cibulkové s první kabelkou: Luxus za tisíce!

Autor: OB

Štědrý večer je za námi a většina lidí si teď užívá své nově obdržené dárky. Jinak tomu není ani v rodině bývalé tenistky Dominiky Cibulkové (34), která je známá svou láskou v luxusu. Pozadu ale není ani její dcera Nina (9 měsíců), která se narodila letos v březnu. K prvním Vánocům dostala podle všeho svou první kabelku. A levná tedy rozhodně nebyla!

Vítězka turnaje mistryň z roku 2016 se na Vánoce připravovala s velkým předstihem. Už v listopadu měla v obývacím pokoji krásně ozdobený stromeček a také přiznala, že Vánoce patří k jejím nejoblíbenějším svátkům. V nedávném rozhovoru pak rodačka z Bratislavy avizovala, že ačkoliv je momentálně v přísné dietě, na štědrovečerní večeři si kousek ryby se salátem a tradiční kapustnicu určitě dá.

Čas u stromečku pak trávila Dominika Cibulková se svým manželem Michalem Navarou, synem Jakubem (3) a nedávno narozenou dcerou Ninou, která si své první rozbalování užívala asi ze všech nejvíc. Vítězka Hopman Cupu na Instagram sdílela fotografie nejmladší členky rodiny, která si s širokým úsměvem prohlíží novou kabelku značky Louis Vuitton v hodnotě přibližně 37 tisíc korun.

Je otázkou, jestli měl luxusní doplněk Ježíšek původně připravený pro maminku, nebo byl dáreček rovnou zamýšlený pro roztomilou holčičku, která na jaře oslaví teprve svůj první rok. Soudě podle nadšení, s jakým se malá Nina kabelky ujala je ale zřejmé, že ji jen tak z ruky nedá. 

Dcera Dominiky Cibulkové si na plno užívala své první Vánoce
Dcera Dominiky Cibulkové si na plno užívala své první Vánoce