Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Euforie u tenisové šampionky: Cibulková porodila dcerku s rozkošným jménem!

Autor: sm

Bývalá špičková tenistka Dominika Cibulková (33) září radostí! Na svět přivedla očekávanou dcerku, které s manželem Michalem Navarou vybrali krásné jméno. Někdejší šampionka oznámila narození svého druhého dítěte na sociálních sítích.

„A najednou je náš svět kompletní. slovy nelze vyjádřit lásku, kterou k tobě, naší holčičce, chováme. Vítej na světě, Nino Navarová.“ napsala na sociální sítě hrdá dvojnásobná maminka Cibulková, která tak rovnou prozradila jméno novorozené holčičky Ta podle předešlých informací měla přijít na svět v luxusní klinice ve Vídni, stejně jako její starší bráška Jakub.

Pod příspěvkem na sociálních sítích se ihned po zveřejnění začaly množit gratulace od známých osobností. Mezi těmi byl například Dara Rolins, Barbora Strýcová nebo Lucia Mokráňová.

Dominika těhotenství oznámila loni na podzim a chvíli tajnůstkářila o tom, jestli pod srdcem nosí dalšího chlapečka, nebo holčičku. V únoru pak ale uspořádala pompézní těhotenskou oslavu na které oznámila, že se jí narodí dcerka. 

Dominika Cibulková se pochlubila novorozenou holčičkou
Dominika Cibulková se pochlubila novorozenou holčičkou