Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Johnsonova snoubenka po jeho tragické smrti: Vánoční příspěvek, který drásá srdce

Autor: OB

Před dvěma měsíci se stala jedna z nejtragičtějších událostí, které se v hokeji udály. Po zásahu bruslí zemřel americký hokejista Adam Johnson (†29), který v tu dobu nastupoval za britský tým Nottingham Panthers. Kromě rodiny po něm zůstala také jeho partnerka, která v průběhu Vánoc sdílela srdceryvný příspěvek na svém Instagramu.

Přítelkyně zesnulého hokejisty Ryan Wolfová prožívá první Vánoce bez svého partnera. Kvůli tragédii, kterou bohužel viděla na vlastní oči, pro ni však tyto svátky s největší pravděpodobností klidné nejsou. „Moc mi chybí můj nejlepší přítel,“ napsala k fotografii, kterou sdílela na svém Instagramu. Na té jsou dvě bílé vánoční punčochy, zavěšené doma na krbu. Na jedné z nich je našito R, coby počáteční písmeno jejího jména, na druhé pak A jako Adam.

Z tohoto smutného příspěvku je jasné, že si Wolfová nosí bývalého hráče NHL stále v srdci a alespoň symbolicky chtěla oslavit Vánoce se svým milovaným, který měl pohřeb na začátku listopadu v Minnesotě.

Rodák z Hibbingu přišel o život na konci října v průběhu utkání proti Sheffield Steelers, když ho do krku zasáhla brusle Matta Petgravea. Ta mu okamžitě prořízla hrdlo a hráč během chvíle přišel o obrovské množství krve. I přes rychlý zásah zdravotníků a okamžitý převoz do nemocnice už se mladého hokejistu nepodařilo zachránit.

Partnerka Adama Johnsona ho stále nosí v srdci
Partnerka Adama Johnsona ho stále nosí v srdci