Martin Molčík
Premium
29. prosince 2023 • 04:40

Kapitán a lídr Kulich: na MS může spíš ztratit, přesto dorazil. Čím vyniká?

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠVÉDSKA | Vzal zodpovědnost na sebe a ukázal se jako správný vůdce. Hattrickem a asistencí zavelel Jiří Kulich k důležité výhře na mistrovství světa U20 nad Norskem 8:1. Před těžkým zápasem s USA potvrdil to, co už se o něm ví. A sice, že je komplexně připraveným hráčem. „Jirka je super kapitán. Jsem rád, že s ním můžu hrát,“ cení si spoluhráče Matyáš Šapovaliv.



Když se na českou hvězdu zaměříte víc, hned zjistíte, proč je na ledě tak výjimečná a v šatně respektovaná. V dresu farmářského Rochesteru předvádí v aktuální sezoně parádní show. Střílí jeden gól za druhým (16) a táhne celou ofenzivu.

Ví to i Buffalo, které mu dalo na jeden zápas možnost přičuchnout k NHL. Do poslední chvíle se nevědělo, jestli na šampionát dorazí. Nikdo by se nemohl divit, kdyby mu Sabres start zakázali. A pak je tu druhý pohled. Ten, který

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud