Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Narozeniny legendárního Schumachera: Dojemný vzkaz od dětí!

Autor: pl

Hořkosladká pachuť. Přesně ta zůstává po narozeninách Michaela Schumachera (55), které měl třetí den v novém kalendářním roce. Na jednu stranu je sportovní svět rád, že je legendární exzávodník Formule 1 naživu. Na stranu druhou nikdo neví, jak na tom po zdravotní stránce přesně je. K blahopřání se přidaly i jeho děti, které zveřejnily dojemné momenty se svým tátou.

Přelom kalendářního roku je pro rodinu Michaela Schumachera už 10 let velmi těžkou záležitostí. 29. prosince roku 2013 totiž utrpěl vážný úraz během lyžování, zatímco o pět dní později má věhlasný »Schumi« narozeniny. I letos se našla řada gratulantů, mezi kterými vyčnívaly především jeho děti – syn Mick (24) a dcera Gina (26).

Oba sourozenci totiž zveřejnili na sociální sítě nejen blahopřání k významnému dni jejich táty, ale také dojemné momentky s tátou z jejich dětství. „Všechno nejlepší tomu nejlepšímu tátovi na světě. Miluju tě,“ napsal Mick k instagramovému snímku, na kterém je jakožto malý capart zachycen po boku svého slavného táty, zatímco ukazuje zdvižený palec a oba mají na hlavách závodnickou helmu.

To Gina zvolila fotku mimo motoristické prostředí. Vybrala snímek, který zachycuje ji samotnou, tátu Michaela a bratra Micka, jak pózují v letadle před skokem s padákem. „Vše nejlepší, tati! Vzpomínka na jedno z našich mnoha dobrodružství,“ připsala k momentce na instagramu. Jde tak vidět, že i když to Schumacher nemá v životě vůbec lehké, stále má kolem sebe své milované, kteří na něj nedají dopustit.

Gina Schumacherová, dcera legendárního závodníka Michaela, popřála svému tátovi k narozeninám
Gina Schumacherová, dcera legendárního závodníka Michaela, popřála svému tátovi k narozeninám