Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Těhotná Puskarčíková: Záchvat pláče u vánočního stromečku!

Autor: OB

Olympijská medailistka Eva Puskarčíková (33) na začátku tohoto roku fanouškům oznámila, že čeká miminko se svým přítelem, bývalým italským biatlonistou Thomasem Bormolinim (32). Své rodině však tuto novinku sdělila už o něco dříve pomocí videa, které natočila v průběhu svátků u vánočního stromečku. Podělila se ale o to, že kvůli návalu emocí nešlo vše podle plánu...

Bývalá česká biatlonistka ukončila svou úspěšnou kariéru v roce 2022 po závodě v Jablonci nad Nisou, kde se s fanoušky rozloučila se stříbrnou medailí na krku. Od té doby je aktivní především na Instagramu, kde s fanoušky sdílí střípky z dovolených a humorné záběry se svým italským partnerem.

Jedno video natočila před svátky také pro rodinu, s jehož pomocí chtěla nejbližším popřát veselé Vánoce a také prozradit radostnou zprávu o svém těhotenství. Nyní však »Evik«, jak se rodačce z Harrachova přezdívá, ukázala na svém profilu vystřižené záběry ze zmíněného video přání, na kterých ji přepadl nával emocí, kvůli kterým nemohla několik minut zastavit tekoucí slzy.

„Před Vánoci jsme pro rodinu natáčeli video zároveň s oznámením miminka. Se mnou cloumají hormony, takže místo 30 sekundového videa byl 4 minutový pláč,“ napsala Puskarčíková k videu, na kterém její partner přeje rodině veselé Vánoce, když se rázem biatlonistka rozpláče.

Bormolini však rychle rozpoznal, že se jedná o slzy štěstí a s úsměvem na tváři začal svou dojatou partnerku utěšovat. „Proč pláčeš? Nerozumím tomu?“ ptal se lehce zmatený biatlonista. Puskarčíková mu odpověděla, že je to pro ni příliš emotivní moment, a tak Ital přišel se zdánlivě snadným řešením: „Zkus to teď 30 vteřin vydržet a pak zase můžeš plakat.“

Po otření slz z obličeje bronzové olympijské medailistky už šlo nejspíše všechno podle plánu a radostné video pro rodinu tak mohlo být dokončeno. Bormolini ale moc hezky ukázal, že své partnerce, která jako každá těhotná žena prožívá bouři hormonů, umí být skvělou oporou.

Eva je s Bormolinim od roku 2022
Eva je s Bormolinim od roku 2022